Hirdetés

Kibontottuk a PlayStation VR2-t

|

Megérkezett hozzánk a PlayStation VR2 , amit egyből ki is bontottunk. Hamarosan jön maga a teszt is!

Hirdetés

Hivatalosan 2023. február 22-én fog megjelenni az egész világon, így hazánkban is a PlayStation VR2, mi viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nemrég csengetett a futár, és meghozta a GameStar saját headsetjét, amelyet a PlayStation Magyarország bocsátott a rendelkezésünkre. Nyilván nem csak azért, mert szépek a szemeink (pedig azok), gőzerővel folyik a tesztelés már, hogy beszámolhassunk nektek a második generációs VR-élményről a PlayStation világában.

Nem minden nap teheti rá az ember a mancsait egy ilyen izgalmas új hardverre, éppen ezért úgy gondoltuk, már a PSVR2 kicsomagolásáról is készítünk nektek egy külön unboxing videót.

Hirdetés

Nem kell már vészesen sokat várnotok arra sem, hogy megnézhessétek vagy elolvashassátok a Sony új VR headsetjéről készült részletes tesztünket. De addigis lessétek meg gyorsan az alábbi videót, melyben Kaci csomagolja ki a szerkesztőségbe érkezett PSVR2-t.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek. És ne feledjétek, vészesen közel van már a 100 ezer feliratkozós mérföldkő, melyre komoly meglepetésekkel készülünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)