Hirdetés

Kibontottuk a valaha készült legkisebb Xboxot!

|

Megérkezett végre hozzánk az Xbox Series S, a Microsoft következő generációs konzolcsaládjának döbbenetesen apró tagja.

Hirdetés

Idegtépően hosszúra nyúlt vámkezelési eljárást követően hozta meg a futár az Xbox Series S-t szerkesztőségünkbe, mi pedig a várakozás miatt felgyülemlett stressztől megszabadulva lelkesen és megkönnyebbülten neki is láttunk a kibontásnak. Egészen pontosan Kaci tett így, mégpedig kamera előtt, ahogy azt illik.

Hirdetés

Így aztán az alábbi videóban ti is láthatjátok, milyen aprócska gépházba sikerült belezsúfolniuk a Microsoft mérnökeinek az Xbox Series S új architektúrára épülő hardverét, amely teraflopsszámban alulmarad a One X-szel és a konkurens PS4 Próval szemben is, ám azokkal ellentétben már SSD-n tárolja játékainkat. Emellett persze az is kiderült, mit csomagoltak még a konzol mellé, mit hagytak ki a pakkból, illetve hogy mutat az új kontroller.

Hogy ne maradjatok le későbbi videóinkról, javasoljuk, iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Ennek legegyszerűbb módja, ha rákattintotok erre a gombra itt lent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)