Hirdetés

Kibontottuk a World of Warcraft: Shadowlands gyűjtői kiadását!

|

A World of Warcraft új kiegészítőjének van egy csinos gyűjtői csomagja is, ezt mutatjuk meg videóban.

Hirdetés

Nemrég érkezett meg a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Battle for Azeroth eseményei után játszódó Shadowlands, amely egy új fejezetet nyit az MMORPG történelmében, hiszen Sylvanas lyukat ütött a halál birodalmát és a fizikai létsíkot elválasztó fátyolon.

Hogy milyenre sikerült a túlvilági kaland, azt a World of Warcraft: Shadowlans tesztünkből deríthetitek ki, alább pedig egy értékes lootokat felvonultató videóval adhatjátok át magatokat Azeroth csodáinak. 

Aki kacérkodik a játék gyűjtői kiadásának beszerzésével, annak érdemes kattintania egy magabiztosat alább, hiszen Kaci pontosan egy ilyenre csapott le, és jól meg is mutatja, hogy mit rejt a díszes doboz, illetve elbánik ősi ellenségével, a celofánnal is.

Hirdetés

Akad a csomagban zenei album és művészeti könyv is, de nem lövünk le minden meglepetést, a lényeget meghagytuk nektek: 

Ha feliratkoztok a GameStar YouTube csatornájára, akkor garantáltan nem fogtok lemaradni a további unboxing videókról, sőt a tesztekről, livestreamekről és más tartalmakról sem, szóval érdemes birizgálni az alábbi gombot:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)