Hirdetés

Kibontottuk az isteni God of War Ragnarök Jötnar Editiont

|

Szerkesztőségünkben járt egy God of War Ragnarök Jötnar Edition és még sok egyéb tematikus loot, ebben a videóban ezeket bontottuk ki.

Hirdetés

A God of War Ragnarök összesen két gyűjtői kiadást kapott: létezik a klasszikus Collector's Edition, és egy másik, még több extrával megpakolt csomag, az úgynevezett Jötnar Edition. A PlayStation Magyarországnak köszönhetően nálunk most az utóbbi landolt, sőt, messze nem csak ez érkezett meg a szerkesztőségbe.

További kisebb-nagyobb lootot is csomagoltak az egyébként aprónak semmiképp sem mondható doboz mellé, Kaci pedig fogta az egészet, és annak rendje s módja szerint ki is bontotta az alábbi videóban. Ritkán tart egy unboxing videónk 15 percig, de most tényleg annyi jóságot kellett megmutogatni egyenként, hogy bőven indokolt ez a hossz. 

Hirdetés

Lessétek meg gyorsan a csatornán nemrég élesedett unboxing videót, lent a kommentek között pedig mindenképpen írjátok meg, hogy az egész monumentális pakkból nektek melyik kis ereklye tetszett személy szerint a legjobban!

Ha más unboxing videóinkról és persze a többi tartalomról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)