Hirdetés

Kicsoda Cobb Vanth, a Star Wars: The Mandalorian egyik újonca?

|

Külön videóban magyarázzuk el, kicsoda a Star Wars: The Mandalorian második évadának elején felbukkant új szereplő. Vigyázat, spoilerek következnek!

Hirdetés

Október végén elrajtolt a Star Wars: The Mandalorian második etapja, az évadnyitóval pedig nemcsak korábban megismert főhőseink, Din Djarin és bébi Yoda, avagy a Gyermek tértek vissza, hanem bemutatkozott két másik, a franchise kedvelői számára szintúgy ismert alak is.

A második évad első epizódjában látott marsall, ha csak írott formában is, de valójában már a messzi-messzi galaxis Disney-érájának eleje óta része a kánonnak, még ha élőszereplős bemutatkozására idáig kellett várnunk. 

Hirdetés

A másik egyénről is szót ejtünk majd videónkban, de csak azután, hogy tényleg láttátok  az epizódot, hiszen az intró után eléggé spoileresek leszünk. Mi szóltunk!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, csodás dolgok történnek arrafelé:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)