Hirdetés

Kiderült, mikor érkezhet a PlayStation 5 Pro, közben sokat csúszhat a Suicide Squad-játék

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Messzebb lehet a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenése, mint gondoltuk, annyira keservesen rossz lett a Rocksteady Studios játékának fogadtatása a legutóbbi gameplay bemutató után, hogy a Warner Bros. Interactive elképzelhető, nagyon sokat tol az egyelőre ismeretlen új megjelenési dátumon - eredetileg ugyebár május végén kellett volna érkeznie az Öngyilkos Osztag saját kalandjának. Okosabbak persze csak az esetleges hivatalos bejelentés után leszünk.

Ugyanez a helyzet a PlayStation 5 Pro esetében is, a Sony még nem kezdte el kommunikálni azt, hogy tényleg kapni fogunk egy erősebb konzolt, iparági bennfentesek szerint viszont már az is kezd körvonalazódni, hogy nagyjából mikor jelenhet meg a felturbózott PS5 - többek között erről is szó esik az alábbi videóban.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a GameStar Hype legújabb része, amiben a fenti témákon túl többek között Kaci mesélni fog nektek még az ígéretes Project Astridról, a Call of Duty Mobile jövőjéről, a 2023-as Oscar-gáláról, és még sok más érdekességről is.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobj a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. 

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)