Hirdetés

Kik a legnépszerűbb magyar és nemzetközi streamerek?

|

Összeszedtük a legnagyobb követőtáborral rendelkező Twitch-streamereket, aztán jól sorba is rendeztük őket.

Hirdetés

A YouTube és a Facebook Gaming számai még mindig a kanyarban sincsenek a Twitchhez a videojátékos élő adások tekintetében, elképesztő követőtáborra tettek szert a lila platformon a legnépszerűbb hazai és külföldi streamerek. Az alábbi videóban belőlük állítottunk össze egy-egy népszerűségi listát.

A népszerűségnek, a sikernek sokféle kritériumai lehetnek, mi most a legegyszerűbb matekot választottuk, és követőszám szerint rendeztük sorba a streamereket, így állt össze ez a toplista. A nemzetközi listára olyan profilok kerülhettek fel, amik a legutóbbi 30 napban aktívak voltak és angolul közvetítenek.

Hirdetés

Ti kiket követtek a listákról? Van esetleg olyan csatorna, amivel szívesen megismerkednétek, mert meghoztuk a kedveteket? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett, amit láttatok és a jövőben sem szeretnétek lemaradni a legújabb videóinkról, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Már ezért is végtelenül hálásak vagyunk, de ha esetleg támoganti is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság és szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van - utóbbiért nyilván örök élet és végtelen lőszer is jár. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)