Hirdetés

Kinek fáj majd igazán, ha tényleg szakít a FIFA és az EA?

|

Elég biztosnak tűnik a nagy szakítás, ami után az egyik fél bizony kellemetlenebb helyzetbe kerülhet.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy végéhez közeleg a FIFA és az Electronic Arts éveken át tartó gyümölcsöző kapcsolata, vagyis az EA el fogja veszíteni a hivatalos FIFA licenceket. Ez viszont messze nem jelenti azt, hogy a jövőben ne lehetnének benne az EA Sports focis játékaiban a valós klubcsapatok valós játékosai.

Sok egyéb szervezettel áll folyamatos kapcsolatban az EA, az anyagi veszteség pedig sejthetően nem nekik lesz kellemetlenebb. Az alábbi videóban annak jártunk utána, hogy ténylegesen ki koppanhat nagyobbat, ha megtörténik a szakítás az EA és a FIFA között.

Hirdetés

Ti mit gondoltok minderről? Hiányozni fog a FIFA cím az EA Sport játékairól? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)