Hirdetés

Megérte 4 évet várni rá? - Kingdom Come: Deliverance LIVESTREAM

|

Végre befutott a Warhorse Studios RPG-je, első benyomásainkat pedig egy livestream keretén belül meséljük el nektek.

Hirdetés

Tavaly többször is volt szerencsém a Kingdom Come: Deliverance-hez, hiszen az E3-on és a gamescomon is kipróbálhattam a csehek szerepjátékát, de megmondom őszintén, hogy egyik alkalommal sem nyűgözött le maradéktalanul.

Hirdetés

A fejlődés azonban egyértelműen látszott, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül mit sikerült összehozniuk. A Kingdom Come megjelenését eredetileg 2015-re tervezte a csapat, ahhoz képest jócskán megcsúsztak, és a beszámolók alapján így sem lett tökéletes a végeredmény, de majd akkor ítélkezem, ha saját szememmel is láttam a játékot. Este 7-kor kezdünk a YouTube csatornánkon, tartsatok velünk!

Nem találjátok a feliratkozás gombot? Segítünk, itt van ni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)