Hirdetés

Kingdom: New Lands Livestream - királynak lenni nem könnyű

|

Kaci ezúttal az aktuális GameStar magazin teljes játékára veti rá magát.

Hirdetés

Lassan tényleg kezdjük kipihenni a GameStar-tábor fáradalmait, úgyhogy ismét gőzerővel dübörög a videógyártás. Tegnap Halálos iramban: Hobbs & Shaw kibeszélőnket nézhettétek meg, ma délután pedig egy Kingdom: New Lands Livestreammel készül Kaci.

Hirdetés

A júliusi GameStar teljes játékában egy egész királyságot kell menedzselnünk úgy, hogy közben folyamatosan fedezzük fel az új területeket, keressük a rejtett NPC-ket, tárgyakat, és titokzatos szobrokat. A nappalok az építkezés és a terjeszkedés jegyében telnek, míg éjszakánként támadásra kell számítanunk, Kaci pedig ma délután öt órától a gyakorlatban is megmutatja, hogyan fest ez az egész.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videóinkról, akkor ez a gomb a legjobb barátotok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)