Hirdetés

Kipróbáljuk a hivatalos Space Jam: A New Legacy játékot

|

A mai adásban Kaci a Space Jam: Új kezdet ingyenes videojátékos adaptációját, a Space Jam: A New Legacy The Game-et próbálja ki.

Hirdetés

A Game Pass-előfizetők számára már elérhető a Space Jam: A New Legacy The Game, vagyis a Space Jam: Új kezdet retró beütésű videojátékos adaptációja. A játék azért igazán különleges, mert teljes egészében a közösségi visszajelzések tükrében készült el, a rajongók döntései alapján alakult a fejlesztés. 

Kaci ma 17:00-kor egy élő adásban próbálja ki a Space Jam: A New Legacy The Game-et. A játékot egyébként július 15-től, a Space Jam: Új kezdet premierjével párhuzamosan bárki bezsákolhatja ingyen PC-n és Xbox konzolokon. 

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)