Hirdetés

Kipróbáltuk a Spider-Mant - prágai pókkaland

|

Csirke egészen Prágáig utazott, hogy játszhasson a PS4-exkluzív Spider-Mannel.

Hirdetés

Pár napja már olvashattatok arról, milyenek voltak első tapasztalataink az Insomniac Games-féle Spider-Mannel kapcsolatban, természetesen videó is készült a prágai sajtóútról. 

Hirdetés

Kalandosan indult az utazás, hiszen kétórás késéssel szállt csak fel a Prágába tartó repülőgép, de a várakozás minden perce megérte, mivel a Spider-Man tényleg egy olyan Marvel játéknak tűnik, amire hosszú ideje vártak már a képregénykiadó hűséges rajongói. A prágai kiruccanásunkról készült videóból pedig természetesen kiderül, egészen pontosan miért is lesz az Insomniac Games játéka akkora durranás. 

A játék vezető írójával, Jon Paquette-tel készített interjúnkat a 2018/08-as GameStar magazinban olvashatjátok, ha pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni hasonló videóinkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)