Hirdetés

Kit nézz Twitchen? Segítünk!

|

Megpróbálunk segíteni azoknak, akik nem akarják csak a Twitch algoritmusára bízni magukat.

Hirdetés

Sokak számára mára a Twitch neve egyet jelent a fülnyalogatós ASMR-rel és a felfújható gumikádakban való pancsikolással, de a valóság az, hogy remek tartalmakat lehet találni ezen a platformon is, csak célzottan kell őket keresni. 

A Twitch algoritmusa egy meglehetősen huncut jószág, úgyhogy sok tényleg értékes és érdekes streamről maradhatnak le azok, akik kizárólag erre a mechanikára bízzák magukat. 

Hirdetés

Mi most olyan Twitch-streamereket szedtünk össze az alábbi videóban, akiket mindenképp érdemes legalább pár adás erejéig nézni, könnyen lehet ugyanis, hogy teljesen rá fogtok kattanni az általuk gyártott tartalmakra. Elsősorban videojátékos vonalon indultunk el, de azért nem csak gamerek szerepelnek a listán.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)