Hirdetés

Kittinaa-val is beszélgettünk a Lenovo Legion Legends döntőjén

|

Lezajlott a Lenovo Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság második nagy döntője, Valorantban is aranyérmes csapatot avattak.

Hirdetés

Véget ért az első, notebook gépeken játszott profi e-sport bajnokság: első körben League of Legendsben avattak Legion Legends bajnokot (akkor a Legion Honvéd diadalmaskodott), múlt hétvégén pedig a Valorant bajnokság élő helyszíni döntőjét rendezték meg a Gamerlandben - utóbbi ott járt a GameStar szerkesztősége is. 

A helyszínen beszélgettünk többek között Kittinaa-val is, a népszerű streamer saját közönségtalálkozóját is összekötötte a döntővel. 

Hirdetés

Magán a versenyen végül a Rapid Ninjas csapata emelhette a magasba a Lenovo Legion Legends Valorant kupát. Elkaptuk pár mondat erejéig a két döntős csapat egy-egy játékosát is, a velük készült beszélgetések is láthatók az alábbi összefoglaló videóban.

A teljes versenysorozatban egyébként 115 csapat több mint 400 mérkőzést játszott le, ez 128 órát ölelt fel. A hétvégi döntőn pedig 1v1 mérkőzések is pörögtek, illetve tartottak egy cosplayversenyt is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)