Hirdetés

Konvojba állnak a youtuberek, együtt streameljük a Forza Horizon 5-öt

|

Hat másik népszerű videós társaságában esik neki Kaci a Forza Horizon 5-nek.

Hirdetés

Bár csak négy nap múlva jelenik meg hivatalosan PC-re és Xbox konzolokra a Forza Horizon 5, a játék prémium verziójának vásárlói már ma volán mögé ülhetnek, és elkezdhetnek száguldozni Mexikó változatos tájain.

Kaci is így fog tenni, szokásos pénteki livestreamünk helyett azonban ma egy különleges adást nézhettek meg a GameStar Hungary YouTube-csatornáján. Pontban 18 órakor ugyanis egy olyan buli indul el, mely során hét másik videóssal együtt (KD Kodi, KD Dave, Paplovag, Szalay Isti, Szirmai Gergő és Unfield) fogjuk közösen streamelni a Forza Horizon 5-öt. 

Hirdetés

Az adás nagyjából 20 óráig tart, de könnyen lehet, hogy még ennél is tovább, ha a srácok nagyon belemelegednek a driftelésekbe, gyorsulásokba. Minden streamer vadiúj LG OLED tévéken fog játszani egyébként, és azt már most elspoilerezhetjük nektek, hogy Szirmai Gergő egy elég ismerős helyszínről jelentkezik majd - egyelőre legyen elég ennyi, mi pedig elkezdünk kiporszívózni a stúdiónkban.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)