Hirdetés

Kövesd velünk élőben a gamescom Opening Night Live előadását!

|

Ma este hivatalosan is kezdetét veszi a gamescom, az Opening Night Live során kétórán át dőlnek majd a bejelentések.

Hirdetés

A tegnapi Xbox előadás hagyott kívánnivalót maga után, de az Opening Night Live már csak attól is izgalmasabbnak ígérkezik, hogy tudjuk, itt mutatkozik majd be a következő Saints Row, elárulnak ezt-azt a Call of Duty: Vanguardról, és végre ismét láthatjuk a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagát. A műsor persze nem csak ezekből áll majd, Geoff Keighley 2 órányi szórakozást ígér.

A nyitó előadás augusztus 25-én, este 20:00-kor indul, és miközben a GameStar Online-on minden fontos bejelentésről külön hírben számolunk be, valamint az adás végeztével közzétesszük írott összefoglalónkat is, aki élőben követné, a YouTube csatornánk felé vegye az irányt.

Hirdetés

Itt ugyanis Kaci vár majd titeket, akivel kibeszélhetitek a látottakat a chatben. A közvetítést 19:50-kor lőjük fel, érdemes már akkor elkezdeni gyülekezni, hogy biztosan ne maradjatok le a show-ról.

A gamescom egész héten tart, exkluzív előzetesekkel is készülünk, mindent megtaláltok dedikált aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)