Hirdetés

Kukkantsunk be együtt másik dimenziókba a mai The Medium livestreamben

|

Már a megjelenés előtt nekiesünk egy élő adásban a The Mediumnak.

Hirdetés

Holnap jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S konzolokra a The Medium, mi viszont már ma megmutathatjuk nektek a játékot. EndreMan kezd bele a nyomozásba, a kaland PC-n pörög majd.

Az élő adás ráadásul nemsokár kezdődik, egészen pontosan délután 3-kor esünk majd neki a játéknak, úgyhogy egy gyors ebédre még van idő, de utána helyezkedjetek el kényelmesen a képernyők előtt. 

Hirdetés

Ha tetszett a livestream, és nem akartok a jövőben sem lemaradni élő műsorainkról, illetve más videós tartalmainkról, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra, illetve ha bekapcsoljátok a csengettyűt is, akkor értesítést fogtok kapni a legfrissebb GS-videókról már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)