Hirdetés

Ma este élőben kérdezhettek tőlünk, újra itt a Late Night Live Aréna

|

Szokás szerint meglepetésszerűen érkezik az LNLA, EndreMan, RG, Kaci és Paca várják majd kérdéseiteket, hogy azokat minden szakmai tudásukat összeszedve, majd félredobva válaszolják meg.

Hirdetés

Exponenciálisan növekszik a Late Night Live Arénák között eltelt idő, most épp fél éve nem volt adás. Lehet, hogy egyszer tényleg beállunk valami rendszerre, vagy épp a rendszertelenség lesz a mi rendszerünk.

Hirdetés

Na de annál többet ér, amikor van. EndreMan és RG mellé ma este 20:00-tól Kaci és Paca csatlakoznak, hogy egészen 23:00-ig várják és válaszolják meg kérdéseiteket. Igyekezzetek gamingről kérdezni, de jöhetnek ételek, szokások, állatok, filmek, kvízkérdések, GS táborral kapcsolatos dolgok, bármi, ami eszetekbe jut. Az adást YouTube-on tudjátok majd követni, elsősorban az ottani kérdésekre válaszolunk, de mivel mégis csak a GSO a mi otthonunk, figyelni fogjuk az ide érkező kommenteket is.

20:00-tól tehát start, kérdezzetek addig is, meg iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)