Hirdetés

Ma este újra Late Night Live Aréna - kérdezz bármit, amit nem szégyellsz megkérdezni!

|

EndreMan, RG és Csirke ülnek kamera elé, és bármire őszintén fognak válaszolni. Majdnem bármire. Majdnem őszintén.

Hirdetés

Akik tapasztalt veteránok, azok tudják, hogy általában akkor van Late Night Live Aréna, amikor RG-t Budapest irányába sodorja az élet a messzi Szegedről. Ez ad-hoc történik, most épp csütörtökön. 

Hirdetés

EndreMan mindig kapható egy jó beszélgetésre, Csirke meg egy kedves fiú, aki ebben a sűrű őszi szezonban is készségesen teszi félre a cikkírást és az Assassin's Creed Originst csak azért, hogy az este folyamán tudásával, tapasztalatával hozzájáruljon a megszokott, színvonalas beszélgetéshez. A műsor 20:00 körül indul (szóval inkább negyed kilenckor), addig tegyétek fel kérdéseiteket kommentben. 

Iratkozzatok fel a csatornánkra is, ahova ma egy Assassin's Creed Origins gameplay és egy Wolfenstein II interjú is kikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)