Hirdetés

Láttad már a The Last of Us sorozat 2. részét? Akkor beszéljük meg együtt, milyen volt!

|

Folytatódik élő kibeszélősorozatunk, melyben a The Last of Us széria epizódjait vesézzük ki alaposan.

Hirdetés

Ma elérhetővé vált a The Last of Us tévésorozat második része is az HBO Maxon, mi pedig csak azt tudjuk tanácsolni nektek, hogy munka vagy suli után gyorsan nézzétek meg, mivel este ismételten jelentkezünk masszívan spoileres kibeszélőnkkel, amit csak és kizárólag azoknak ajánlunk, akik már túlvannak a széria aktuális epizódjának megtekintésén.

Ebben az élő adásban ugyanis nem finomkodunk, és a legapróbb spoilereket is szétcincáljuk - persze csak az épp bemutatott új epizód kapcsán, a későbbi részekről nem fogunk mesélni, szóval aki esetleg ettől tartana, az nyilván megnyugodhat.

Hirdetés

Az élő adás ma este 8-kor fog elindulni a GameStar Hungary YouTube-csatornán, itt várnunk benneteket, hogy közösen tárgyaljuk meg, volt-e olyan jó a második rész, mint egy hete az évadnyitó.

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)