Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - több kérdés mint válasz

|

Megnéztük a Legendás állatok 2-t, amiben Göthe Párizsba utazik, hogy megteremtse az alapokat a következő három filmnek. Ebben a spoilermentes videóban az első benyomásainkat osztjuk meg veletek, hamarosan érkezik a spoileres kibeszélő is.

Hirdetés

Nemrég Pacával a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei sajtóvetítésén jártunk, a moziból pedig egyből a stúdió felé vettük az irányt, hogy még frissen mesélhessünk az élményeinkről. 

Hirdetés

A második Legendás állatok mozi már sokkal szorosabbra fűzi a köteléket J.K. Rowling varázslatos világával, ugyanakkor ennek is köszönhetően az, hogy bizony érződik az időhúzás. Ez cseppet sem véletlen, elvégre 5 részesre szeretnék nyújtani Göthe Salmander és Gellert Grindelwald történetét. Most ennek a hosszú kalandnak a második fejezetéről mesélünk nektek, szigorúan spoilerektől mentesen. 

Hamarosan érkezünk a spoileres kibeszélővel is, ha nem szeretnétek lemaradni róla, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)