Hirdetés

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei kibeszélő - kellett, hogy ennyiszer sokkoljon?

|

Csirke és Paca spoileresen beszélték meg, mi történt a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben.

Hirdetés

Rögtön a sajtóvetítés után Csirke és Paca felvett egy rövidebb, spoilermentes videót, amelyben megosztották veletek első benyomásaikat a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiről. Most azonban ismét kamera elé ültek, és szépen végigrágták magukat a mozi teljes történetén. 

Hirdetés

Az új videót csak és kizárólag azoknak ajánljuk, akik vagy látták már a filmet, vagy nem riadnak meg a masszív spoilerektől, ugyanis a srácok bizony nem fognak finomkodni és a legdurvább fordulatokat is részletesen kibeszélik. A kötelező figyelmeztetés megvolt, innentől fogva mindenki saját felelősségére nyomjon rá a Play gombra.

Ha a jövőben is kíváncsiak vagytok hasonló kibeszélőre és nem szeretnétek lemaradni más videóinkról sem, akkor mindenképpen nyomjátok meg ezt a szép gombot itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)