Hirdetés

Távirányítós Batmobilt építünk - LEGO Livestream

|

Csirke egy távirányítós Batmobilt talált a fa alatt, és arra gondoltunk, hogy veletek együtt éljük át az építés örömét.

Hirdetés

Rengeteg különböző stream volt már ezen a csatornán, és bőven vannak terveink a következő évre is, de úgy gondoltuk, hogy az ideit valami közösségivel zárnánk le.

Hirdetés

Csirke a rendelős loot boxok után most az egyik karácsonyi ajándékát is bedobta a közösbe egy stream erejéig (én is megtenném, de akkor azt kéne néznetek, ahogy kávét főzünk, az meg nem olyan izgalmas), úgyhogy ma délután 4-től élő adásban rakjuk össze a mobilos alkalmazással irányítható Batmobil szettet.

Az év utolsó napjára 2 videóval is készülünk, jövőre pedig minden eddiginél durvább tartalom várható, úgyhogy mindenképp iratkozzatok fel, ha eddig még nem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)