Hirdetés

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga és még 4 játék, amit ne hagyj ki áprilisban!

|

Az előttünk álló harminc napban érezhetően lassít játékipar, de így sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Az ünnepi szezonnal felérő felérő februári, majd a nem kevésbé eseménydús márciusi játékkínálatot követően talán nem is akkora tragédia, hogy április folyamán megritkulnak a premierek, és azok zömét is régebbi játékok újrakiadásai és portjai teszik ki. Egyfelől több időnk marad így befejezni azokat a játékokat, amelyeket elkezdtünk, másrészt pedig könnyebben érvényesülhet például a hazai játékipar újabb gyöngyszeme, a King Arthur: Knight's Tale.

Afelől pedig semmi kétségünk, hogy a hónap egyik slágere a legjobb LEGO-játékokkal egy lapon emlegethető LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lesz, de nagy sikert jósolunk a Ninedo Wii korszakát megidéző Nintendo Switch Sports számára is.

Hirdetés

Természetesen az imént kiemelt játékokat is megtaláljátok alábbi videós összeállításunkban. Az áprilisi játékmegjelenések teljes listáját pedig egy kattintásnyira találjátok.

Amennyiben tetszett az imént látott videó, ne habozzatok feliratkozni és a biztonság kedvéért bökjétek rá a csengettyűre, nehogy lemaradjatok az újabb tartalmainkról. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság funkció ad lehetőséget. Mindkettőt nagyon köszönjük nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)