Hirdetés

Lenge öltözetű zsiványhölgyet bontottunk

|

A THQ Nordic volt olyan kedves, és meglepett minket egy Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Collector's Editionnel, amit Kaci természetesen annak rendje s módja szerint ki is bontott.

Hirdetés

Valószínűleg nem kell hosszasan magyaráznom, miért is szeretünk annyira Collector's Editionöket bontogatni, legyen elég annyi, hogy valóban egy remek móka. Nézzetek csak rá Kaci csillogó szemeire az alábbi videóban, miközben épp a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Collector's Edition csomagolását tépi fel. 

Június óta pontosan tudjuk, mi lesz majd benne ebben a gyűjtői kiadásban, de persze teljesen más képeken nézegetni a pakkot, és valóban kézbe venni a csomagban található szobrot és egyéb jóságokat. 

Hirdetés

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningról egyébként nem árt tudni azt sem, hogy PC-n féláron lehet a tiéd a felújított verzió, ha megvan az eredeti játék. Most viszont már tényleg bökj rá arra a cuki kis Play gombra, és nézd meg, egészen pontosan mi is lapult a Collector's Editionben.

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni videós tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)