Hirdetés

Lett olyan jó a Sonic, a sündisznó 2, mint elődje?

|

A Sonic, a sündisznó egy meglepően jó videojátékos film lett, de tudta hozni a szintet a folytatása is? Elmondjuk.

Hirdetés

Ez az év is tele lesz videojátékos ihletésű filmekkel és sorozatokkal, de egyelőre nem túl jó az értékelések átlaga. Reméltük, hogy a holnap mozikba kerülő Sonic, a sündisznó 2 majd felfelé fogja húzni, azonban ahogy azt tegnap írott kritikánkban is olvashattátok, nem voltunk vele maradéktalanul elégedettek. Nem tragikus a helyzet, sőt, vannak egészen pozitív pillanatok, de amit csak el lehetett hibázni egy folytatásban, azt a készítők elhibázták.

Hirdetés

Ha olvasni kevésbé szerettek, videót nézni viszont annál inkább, ilyen formában is meghallgathatjátok Szada gondolatait:

Ha tetszett a kritika, nézzetek körül csatornánkon, dobjatok egy like-ot a videóra, és iratkozzatok fel, valamint nyomjátok be a csengőt, hogy értesítést kapjatok új anyagainkról! A csatornataggá válással támogathattok minket, amiért nagyon hálásak vagyunk! 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)