Hirdetés

Lezárult a szavazás, szerintetek ezek 2020 legjobb játékai

|

A GameStar olvasói döntöttek, szavazataitok alapján számos kategóriában osztottunk díjakat.

Hirdetés

Ahogy minden évben, idén is szavazhattatok aktuális kedvenceitekről a gamestar.hu-n, most először viszont videós formában is közzétesszük a végeredményt. Összesen 16 kategóriában díjaztuk a játékokat, a szavazás során pedig bár megadtunk pár választási lehetőséget, ti is szabadon bővíthettétek az egyes kategóriákat új jelöltekkel, így gyakorlatilag tényleg bármely címnek megvolt az esélye a diadalra. 

Közel 5000 szavazó döntései alapján született meg a végeredmény, nagyon köszönjük, hogy ennyien időt szakítottatok a kérdéssor kitöltésére. 

Hirdetés

Most pedig következzen kategóriákra bontva az olvasók végső döntésének lenyomata, 16 díjat kell képletesen kiosztanunk, ami nem kétperces feladat, szóval csapjunk is bele.

Holnap, az év utolsó napján is új videókkal érkezik, ha pedig nem akartok lemaradni róluk, akkor bátran iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)