Hirdetés

Ki ez a Lilith, a Diablo IV új főgonosza?

|

Mephisto lánya nem tartozik a Diablo-széria legismertebb karakterei közé, mi viszont segítünk, ahol csak tudunk, és mesélünk róla nektek egy keveset.

Hirdetés

Magyarázó videóinkban általában képregényes karakterekről van szó, de olykor a videojátékok kedvcsináló anyagaiban is felbukkannak olyan szereplők, akik története szinte kiált egy ilyen magyarázóért. Most is ez volt a helyzet, a Diablo IV kapcsán van mit mesélnünk nektek, szóval kicsit utánaástunk a dolgoknak.

Hirdetés

A Diablo IV cinematic előzetesében ugyanis feltűnt a pokol egy újabb démona, akinek a korábbi játékokban még nem jutott főbb szerep. Legújabb magyarázó videónkban Mephisto leányáról, a succubusok királynőjéről, Lilithről mesélünk nektek.

Hasonló videókért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)