Hirdetés

Livestreamben esünk neki a Spider-Man: Miles Moralesnek ma délután

|

A PlayStation 5-tel egy időben debütált az új Pókember játék, amiben Peter Parker helyett Miles Morales bőrébe bújva hálóhintázhatunk New York utcái felett. Rá is megyünk egy PS5-ön 16:00-tól!

Hirdetés

Tegnap Kaci beizzította a szerkesztőségi PlayStation 5 konzolt, és egy élő adásban mutatta  be nektek részletesen a PS5 kezelőfelületét, illetve több játékba is belekukkantott, tett egy gyors próbát például a Spider-Man Remastereddel és a Sackboy: A Big Adventure-rel is. Nincs megállás, ma folytatódik az új, PS5-ös játékok bemutatója.

Ezúttal a Spider-Man: Miles Morales kerül elő, Peter Parker mentoráltjának saját kalandjait kezdi el veletek együtt Kaci. 16 órakor fog elkezdődni a livestream a szokott helyen, vagyis a GameStar Hungary YouTube-csatornán. 

Hirdetés

Nagyjából a játék első két órájának bemutatására lesz időnk ma délután. A Spider-Man: Miles Morales tesztünket egyébként ide kattintva, a nagy PlayStation 5 tesztünket pedig ide bökve olvashatjátok el. 

A következő két napban a Demon's Soulst és a Godfallt is ki fogja próbálni Kaci. Ha ezekről az adásokról sem szeretnétek lemaradni, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)