Hirdetés

Livestreamben estünk neki a The Last of Us Part II-nak

|

Ma délután veletek együtt fogunk bele abba a vérgőzös kalandba, amelyet már olyan régóta vártak a Naughty Dog munkásságának rajongói.

Hirdetés

Holnap jelenik meg a The Last of Us Part II, amelyről mazur részletes tesztjét már egy ideje olvashatjátok nálunk. Ma délután viszont végre valahára magát a játékot is meg lehet mutatni, lejár az embargó, indulhat a livestream. Pontban 14 órakor kezdődik el az élő adás, ahol HP-val együtt esek neki a játéknak. 

Hirdetés

Természetesen teljesen az elejéről indulunk, és menet közben nem fogunk spoilerezni, szóval ha csatlakoztok hozzánk, akkor csak és kizárólag a The Last of Us Part II első pár óráját láthatjátok, semmi többet. Lesz majd spoileres kibeszélőnk is idővel, szóval semmi sem marad ki, de első körben azt szeretnénk, ha mindenki maga döbbenhetne rá a nagy csavarokra, és senki sem lőné el ezeket neki túl korán. Ma 14 órakor tehát indul a kaland - természetesen minimális késés azért elképzelhető. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni livestreamjeinkről, és persze a többi videónkról sem, akkor villámsebesen iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)