Hirdetés

Livestreamben folytatjuk a Horizon Forbidden Westet

|

EndreMan pontosan ott folytatja Aloy új kalandját, ahol az előző adás végén elbúcsúztunk a Horizon Forbidden West főhősnőjétől.

Hirdetés

Csütörtökön kezdtünk bele veletek együtt a Horizon Forbidden Westbe, EndreMan két óra alatt elég sokáig eljutott a Guerrilla Games új játékában, amit annyira imádunk, hogy kivételesen nem csak egy livestreamet szentelünk neki.

Ma tehát pontosan onnan folytatódik a móka, ahol tegnap délután félbemaradt. Fontos észben tartani, hogy míg a tegnapi menet egy extra stream volt, így korlátozások nélkül elérhető marad örökre a csatornán, a mai már a menetrendszeri közvetítés lesz, így 24 óra után már csak a csatornatagok tudják visszanézni. Ne maradjatok le róla, kövessétek élőben!

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor kezdődik (minimális csúszás persze nem zárható ki, a technika ördöge szeret megviccelni minket), és előreláthatólag két órán át tart majd. 

Ha esetleg az előzményeket is szeretnétek felidézni, vagy netán teljesen kimaradtatok anno az első játék, a Horizon Zero Dawn történéseiből, akkor az alábbi összefoglalónkat ajánljuk a figyelmetekbe.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)