Hirdetés

Livestreamben próbáljuk ki PS5-ön a Godfallt ma délután

|

PlayStation 5-ön konzol-exkluzív címként jelent meg a Godfall, ami a videojátékok egy új műfaját, a looter-slashert próbálja meg megteremteni. Nézzük, sikerül-e neki.

Hirdetés

Folytatódik PlayStation 5-ös livestreamjeink sora. Két napja Kaci a PS5 kezelőfelületét mutatta be nektek részletesen, és pár játékba is belekukkantott, tegnap pedig Spider-Man: Miles Moralest nyúzta nagyjából két órán át. Nincs megállás, ma délután pedig a Godfall kerül sorra.

A játék PlayStation 5-re és PC-re is megjelent, Kaci most az előbbi verziót fogja elvinni egy próbakörre. Az élő adás egészen pontosan délután 3-kor fog elkezdődni, így remek program lesz az ebéd utáni sziesztázás mellé.

Hirdetés

Godfall az első értékelések alapján nem lesz a PS5 legjobb játékainak egyike, de ki tudja, lehet, hogy mi épp kellemesen fogunk majd csalódni benne. Ma délután minden kiderül. 

Holnap egy újabb PlayStation 5-ös nyitócímmel fogjuk folytatni, és nem csoda, hogy Kaci már előre retteg, vasárnap ugyanis a felújított Demon's Soulsnak esik majd neki. Ha nem akartok erről a livestreamről sem lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)