Hirdetés

Loot Gaming unboxing - erre a dobozra végképp nem számítottunk

|

Rég lemondtuk már ezt az előfizetést, mégis folyamatosan érkeznek az újabb dobozok.

Hirdetés

Bár lemondtuk Loot Crate és Loot Gaming előfizetéseinket, és a meg nem érkezett dobozok árát is visszautalták, a jelek szerint ez mégsem gátolja meg a forgalmazót abban, hogy elküldjön nekünk még pár boxot.

Hirdetés

Korábban azt az információt kaptuk a Loot Crate csapatától, hogy a januári Loot Gaming doboz sosem fog megérkezni, mivel más kifogytak a benne rejtőző cuccokból. A mellékelt ábra viszont azt mutatja, végül úgy döntöttek, hogy ha kicsit hiányosan is, de elküldik nekünk ezt a pakkot. Legújabb videónkban ezt a boxot bontottuk ki. A videóban egyébként rosszul mondjuk, ez nem a 2019 januári, hanem a 2018 decemberi Loot Gaming (egy része), de ki tudja ezt már nyomon követni... 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni dobozbontós videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)