Hirdetés

Most épp elvesztették a dobozunkat - kibontottuk a Loot Gaming szeptemberi dobozát

|

Az augusztusi Loot Gaming dobozt szerettünk volna kibontani ebben a videóban, de a Posta másképp gondolta.

Hirdetés

A Wootbox és a My Geek Box után ki akartuk próbálni a Loot Gaming dobozait is. Eredetileg az augusztusi box lett volna tervben, de az élet közbeszólt. 

Hirdetés

A csomag ugyanis valamikor miután már beérkezett hazánkba, rejtélyes módon elkavarodott. Szerencsére a Loot Gamingnél remek emberek dolgoznak, akik újra el fogják küldeni az augusztusi boxot, így remélhetőleg kicsivel később ugyan, de azt is meg fogjuk tudni mutatni nektek. Addig azonban jöjjön a szeptemberi Loot Gaming doboz, amelynek ezúttal a metal volt a témája. 

Állítólag, ha feliratkoztok, akkor másodjára már nem szórják el a csomagunkat és valóban megérkezik az augusztusi Loot Gaming box. Tessék bőszen nyomkodni ezt a gombot: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)