Hirdetés

Ma délután Robotzsaru mindenkit agyonver

|

Megjelent a Mortal Kombat 11 Aftermath DLC-je, ami nemcsak 3 új karaktert hoz be, hanem új fejezetekkel bővíti a sztorit is. Ezt fogjuk ma kipróbálni.

Hirdetés

Túlmutat a szokásos karaktercsomagokon a 2019 márciusában megjelent Mortal Kombat 11 új DLC-je, vagyis az Aftermath, hiszen nem csak Sheevát, Fujint és a Robotzsarut (ne is kérdezzétek, hogy kerül ő a képbe) kapjuk meg játszható harcosként, hanem bizony az alapjáték történetét is továbbszövi egy új kampány. 

Hirdetés

Ma délután 16 órakor elstartoló új livestreamünkben pedig Kaci bizony bele is fog nézni az új sztorimódba, emellett pedig természetesen alaposan szemügyre veszi majd az új karaktereket is. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit tartogat számunkra a Mortal Kombat: Aftermath, akkor mindenképp tartsatok velünk - közben persze a teszt is készül, erre sem kell sokáig várnotok. 

Ne feledjétek, hogy ma nem ez lesz az egyetlen streamünk, hiszen tovább dübörög a Game Pass Online Fesztivál, ma este például Viszkok Fruzsi és Csecse Attila gyurmaemberré amortizálódnak. Ha erről sem akartok lemaradni, akkor bátran iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)