Hirdetés

Ma megmentjük a Földet a Bosszúállókkal

|

Az előrendelők számára már éjfél után elérhetővé vált a Marvel's Avengers, a Föld pedig veszélyben, úgy hogy mi sem várhatunk tovább.

Hirdetés

A Deluxe Edition vásárlói mától már pörgethetik az egyébként szeptember 4-én megjelenő Marvel's Avengerst, és hozzánk is megérkezett a tesztpéldány, így semmi akadálya sincs annak, hogy Kaci közelebbről is megmutassa nektek a játékot, amelyben a Föld legnagyobb hűsei egyesítik erejüket az AIM nevezetű terrorszervezet ellen. Erre pedig a mai nap folyamán sor is fog kerülni. 

Hirdetés

Egészen pontosan 11:30-kor kezdődik majd el az élő adás, amelyben Kaci a Marvel's Avengers kampányának esik neki. Természetesen akkor sem kell búsulni, ha esetleg lemaradnátok a livestreamről, hiszen az adás később a megszokott módon visszanézhető lesz a csatornánkon. 

Ha még nem tettétek volna, és érdekelnek további videóink is, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)