Hirdetés

Ma PC-n is kipróbáljuk a Horizon: Zero Dawnt

|

Nyakunkon a PC-s Horizon: Zero Dawn megjelenése, és már most meg tudjuk nektek mutatni, mire képes az új verzió.

Hirdetés

A héten végre PC-re is megjelenik a Guerilla Games fantasztikus játéka, amibe eddig csak a PS4 tulajok kóstolhattak bele. Azt tudjuk, hogy a játékmenet fantasztikus, de ma megnézzük, hogy ki tudták-e sajtolni a maximumot az új platformból a srácok.

Hirdetés

Az élő adás egészen pontosan ma 14 órakor startol majd el (minimális csúszás persze elképzelhető), szóval már ne menjetek túlzottan messzire. Annyi időtök viszont még pont van, hogy bekészítsetek egy hűsítő italt, netán némi rágcsálnivalót, aztán indul a menet Kacival.

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni élő adásainkról és többi videónkról sem, akkor mindenképp iratkozz fel a hivatalos YouTube-csatornánkra. Amennyiben a csengettyűt is benyomod, értesítést fogsz kapni a legújabb anyagokról, már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)