Hirdetés

Mágnesekből építkezünk a mai livestreamben

|

Mostantól minden pénteken 17 órakor kezdődnek a GameStar Hungary YouTube-csatorna streamjei, az első adásra ráadásul rögtön rendhagyó tartalommal készülünk.

Hirdetés

Több tucat Geomag készlet landolt a szerkesztőségben, melyek kapcsán hamarosan külön bemutató videót is készítünk, előtte azonban egy beszélgetős-építgetős livestreamben próbálunk meg valami nagyon ütőset összerakni belőlük. Ma 17 órakor tehát kezdődik az élő adás, melyben Kaci fog építeni, és közben persze veletek beszélget, szívesen válaszol a kérdéseitekre is. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornára, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok az új anyagokról már azok feltöltésének pillanatában.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy elindítottuk a GameStar Hungary csatornatagság funkciót (erről itt olvashattok bővebben), ha ti is szeretnétek ilyen módon támogatni a munkánkat (és persze nem mellékesen részesülni a tagoknak járó extrákban), akkor csatlakozzatok! Ha nem, az sem para, de ettől még nagyon sok szeretettel várunk a streamben mindenkit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)