Hirdetés

Man of Medan videoteszt - szellemhajó meglepetések nélkül

|

Csak egy könnyed hajókirándulásra indultak, búvárkodni szerettek volna, de végül valami egészen más várta őket egy elhagyatott, második világháborús csatahajón.

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology első játéka, a Man of Medan ugyan nem tudott felérni a Supermassive Games olyan korábbi munkáihoz, mint az Until Dawn, de azért megvillantott pár olyan érdekes új játékmódot, amik miatt továbbra is kíváncsian várjuk a folytatást.

Hirdetés

A recept alapvetően nem változott, most viszont nem sikerült az íróknak brillírozniuk, így akár könnyen feledhetőnek is nevezhetnénk a Man of Medant, a Movie Night és a Shared Story játékmódok viszont teljesen új lendületet adnak az egész játékmenetnek, szóval innentől kezdve már csak arra vagyunk nagyon kíváncsiak, a The Dark Pictures következő részeiben jobban megírt történetekkel mekkora élmény lesz ezeket kipróbálni. Addig viszont teljes figyelmünket a Man of Medanra koncentráljuk, bőven van mit mesélni róla:

A The Dark Pictures: Man of Medan minden részletre kiterjedő, négyoldalas tesztjét a szeptemberi GameStar magazinban olvashatjátok majd. Addig is azonban folyamatosan jönnek az új videotesztek, ha nem akartok lemaradni róluk, akkor iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)