Hirdetés

Már van fizetős Facebook is, és jönnek új A Gyűrűk Ura-filmek, mi kell még?

|

A GameStar Hype-ban megint ez elmúlt hét legfontosabb híreiről mesélünk nektek.

Hirdetés

A legújabb GameStar Hype-ban többek között szó esik arról, hogy nem csak egy halom videojáték, no meg persze A hatalom gyűrűi sorozat folytatása vár A Gyűrűk Ura-rajongókra, hanem bizony jelen állás szerint a Warner ismét mozivászonra akarja vinni Tolkien világát. Ennél jóval szemöldökborzolóbb hír a Facebook friss terve, miszerint mostantól pénzért osztják majd a kis kék pipákat, az előfizetők pedig nem csak személyes ügyfélszolgálatot, de elvileg magasabb elérést is kaphatnak. 

Kiderült továbbá, hogy napra pontosan mikor érkezik a Baldur's Gate 3, ami rögvest nem csak PC-re, hanem bizony PS5-re is megjelenik. A további kiemelt híreket, és az előbb említettek részleteit megtaláljátok az alábbi videóban.

Hirdetés

Az adásban szó esik még többek között a State of Playen megvillantott Suicide Squad: Kill The Justice League-ről, a Diablo 4 nyílt bétájáról, vagy épp egy olyan Pokémon GO eseményről, amiből orbitális lebőgés kerekedett ki. 

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobja a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. Nagyon közel járunk a 100 ezer feliratkozóhoz, ha pedig elérjük ezt az álomhatárt, újabb bejelentésekkel érkezünk.

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)