Hirdetés

Marvel és DC filmben is láttad már őket? Nem a szemed káprázott!

|

Videós formában is megnézhetitek a két képregényóriás mozis próbálkozásai közötti átfedéseket taglaló anyagunkat.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben már olvashattatok 20 olyan színészről, akit az évek során bizony már Marvel és DC Comics moziban is láthattunk. Elég népszerű lett ez az anyag, ezért pedig úgy döntöttünk, videós formában is elkészítjük nektek a szóban forgó listát.

Hirdetés

Persze a felsorolás messze nem teljes, sok ötletet bedobtatok már ti is az eredeti cikk alatt, illetve nekünk is eszünkbe jutott azóta még pár név, szóval még az is elképzelhető, hogy a későbbiekben jelentkezni fogunk egy második húszas listával. Most viszont nézzétek meg az eredeti névsor videós verzióját, könnyen lehet, hogy meglep majd benneteket pár szereplő kiléte. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni csatornánk videós tartalmairól, akkor bátran iratkozzatok fel, és bökjétek be azt a bizonyos csengettyűt is - ebben az esetben értesítést kapott a friss videók publikálásakor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)