Hirdetés

Minden, amit tudnod kell Marvel Kapitányról!

|

Összefoglaltuk nektek a karakter képregényes múltját; akár láttátok már a filmet, akár még nem, nézzétek meg a videót!

Hirdetés

E héttől játsszák a mozik a Marvel filmes univerzumának következő darabját, a Marvel Kapitányt, mely a Végjátékban fontos szerephez jutó karaktert ismerteti meg velünk.

Hirdetés

Ahogy a képregények világában az lenni szokott, Carol múltja sem egyszerű. Csapódott a Bosszúállókhoz, különböző neveket viselt, eltérő szerepekben tetszelgett, és persze egy kicsit más volt az eredettörténete a füzetekben, mint amit a film bemutat. A mozit nem spoilerezzük el, de képregényeket igen, ennek tudatában indítsátok el a lejátszást. A narrációt ismét Bálint barátunknak köszönhetjük, akit ha többet is szeretnétek hallani, keressétek fel a csatornáját, nagyon király hangoskönyveket csinál.

A filmről szóló kritikánkat ezen a linken találjátok, első benyomásainkról itt meséltünk videóban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)