Hirdetés

Marvel Videojátékos Univerzum magyarázó - van rá esély, vagy már most felejtsük el?

|

Lehetséges, hogy az Insomniac Games Spider-Man játéka és a Square Enix-féle Marvel's Avengers egy világban játszódik? Összeszedtük a pro és kontra érveket egy esetleges Marvel Videojátékos Univerzum kapcsán.

Hirdetés

Mióta bejelentették a Square Enix saját Avengers játékát, a rajongók folyamatosan gyártják az elméleteket arról, hogy vajon találkozhatnak-e a Bosszúállók és a Sony Spider-Man játékának Pókembere, azaz létrejöhet-e a Marvel Filmes Univerzumához (MCU) hasonlóan egy közös videojátékos világ is. 

Hirdetés

Konkrét válaszokkal továbbra sem tudunk szolgálni, de azért összegyűjtöttünk minden olyan apró kis infót, amik alapján valószínűsíteni vagy épp cáfolni lehet ezt az elméletet. Legújabb magyarázó videónkban erről mesélünk nektek. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a hasonló videóinkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)