Hirdetés

Folytatjuk a kalandozást - Mass Effect Andromeda GameStart Live 2. rész

|

Ma visszatérünk a Mass Effect Andromeda világába, élőben követhetitek, hogyan ismerkedünk a sorozat új részével. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Kedden EndreMan és Paca streamelték élőben a Mass Effect Andromeda első óráját, és most közkívánatra megmutatunk még többet a játékból. 

Paca helyét Csirke vette át, de ez ne tántorítson el titeket attól, hogy bekapcsolódjatok. A közvetítés 17:00-kor indul, és tart, ameddig tart, meglátjuk. Ha tetszik majd, amit láttok, iratkozzatok fel, dobjatok like-ot, küldjétek át a linket a haveroknak, vagy tegyetek úgy, ahogy jónak érzitek. Nem szólunk bele, meghagyjuk ezt nektek. Ti viszont mindenképp legyetek aktívak!

Feliratkozni amúgy itt is tudtok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)