Hirdetés

Mazur és Kaci mindenkit IS szétlőnek az Outridersben

|

Korábban már foglalkoztunk az Outriders demójával, de most, hogy végre megjelent a játék, megnézzük, milyen a co-op élmény. Mazur és Kaci a világ ellen! !

Hirdetés

Nem is olyan régen EndreMan streamelte az Outriders demóját, tegnap azonban megjelent a Square Enix és a People Can Fly játéka, ami ráadásul azonnal elérhető a Game Pass keretein belül. A szerkesztőség kezd rácsúszni a játékra, ezért ma társa is akad majd Kacinak a kalandban.

Mazur fog csatlakozni hozzá, ketten veszik fel a harcot az Enoch bolygó összes rondaságával. 

Hirdetés

A mai adás pontban 17 órakor kezdődik (minimális csúszás persze a technika ördögének hála bármikor elképzelhető), de azért így készüljetek, ne maradjatok le a streamről. Ha feliratkoztok a csatornára, akkor valószínűleg nem is fogtok. Nemrég egyébként elstartolt a csatornatagság funkció is a házunk táján, szóval ha szeretnétek, ilyen módon is támogathatjátok a munkánkat. Ez természetesen nem kötelező, annak is nagyon örülünk, ha simán csak nézitek a streamet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)