Hirdetés

Meddig marad EndreMan életben a Resident Evil Village livestreamben?

|

Élőben, veletek együtt próbálja ki PlayStation 5-ön EndreMan a Resident Evil Village limitált demóját.

Hirdetés

Már karnyújtásnyi közelségbe került a Resident Evil Village megjelenése, amire a dolgok jelen állása szerint május 7-én kerül sor. Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Resident Evil 7 Biohazard közvetlen folytatása teljes mértékben új generációs címként vonul be a történelembe, a Capcom végül csak kiadja az első évtizedük vége felé járó PS4 és Xbox One konzolokra is.

Hogy melyik gépen milyen részletesség mellett élhetjük át Ethan Winters újabb kálváriáját, és az adott felbontáshoz mekkora képkockaszám társul, azt itt ellenőrizhetitek.

Hirdetés

Sőt amennyiben a PlayStation 4 (szerencsésebb esetben a PlayStation 5) a választott platformotok, akkor ma este 19:00 óra és holnap hajnali 03:00 óra között ti is belekóstolhattok a Village demóba, ami mindössze harminc percnyi kalandozást engedélyez a játékbeli faluban. EndreMan ezt a 30 percet veletek közösen fogja tölteni, 19:00 órai kezdéssel szurkolhattok neki, hogy ép bőrrel megússza a Dimitrescu (mellesleg nem úgy kell kiejteni, mint ahogy gondolnád) várkastély árnyékában fekvő falu felfedezését.

Jól jegyezzétek meg ezt az időpontot, nehogy lemaradjatok róla, sőt ha esetleg eddig még nem kerítettetek rá sort, érdemes megfontolni a feliratkozást a csatornára, mert úgy a továbbiakban minden friss videós tartalomról időben értesültök (a csengő birizgálása is hasznos). Elindult továbbá a közelmúltban a csatornatagság funkció is, ezért ha ily módon szeretnétek támogatni a munkánkat, most már megtehetitek. Ha így döntötök, azért roppant hálásak leszünk, de természetesen azt is nagyra értékeljük, ha mindössze "csak megnézitek" a streamet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)