Hirdetés

Még sosem bontottunk ekkora gyűjtői dobozt

|

A THQ Nordic volt olyan tündér, és meglepett bennünket egy 400 euró értékű Destroy All Humans! Crypto-137 Editionnel. Masszív bontás videón!

Hirdetés

Elég rég volt YouTube-csatornánkon unboxing videó, de ha legközelebb is egy ilyen és főleg ekkora pakkért kell várakoznunk, akkor már most szívesen aláírjuk a türelemmel átvészelendő hónapok sorozatát. A THQ Nordic ugyanis a  Destroy All Humans! remake-jének közeledő megjelenése kapcsán egy brutális csomaggal kedveskedett nekünk.

Hirdetés

Destroy All Humans! Crypto-137 Edition végre keresztelt összeállításban többek között egy 60 centiméter magas, részletesen kidolgozott szobor, egy végtelenül cuki hátizsák, egy ötletes stresszjáték, és még pár apróbb kis csoda is lapul.

Mindezeken túl még egy extra ajándékot is becsempészett a postaládánkba a THQ Nordic, de azt már tényleg nem áruljuk el előre, hogy ez micsoda, nézzétek meg érte az alábbi videót:

Ha a jövőben is néznétek dobozbontást, tátott szájakat, csodás gyűjtőiket, meg minden mást, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)