Hirdetés

Megéri megszenvedni a Wo Long: Fallen Dynasty első főellenfelével?

|

Tesztünkből kiderül, hogy megéri-e a Wo Long: Fallen Dynasty a belefektetett időt és energiát.

Hirdetés

A Wo Long: Fallen Dynasty nem egy halálosan nehéz soulslike játéka, de az első boss kifejezetten embertpróbálóra sikeredett, elég sokaknak beletört a bicskája ebbe az összecsapásba. Ha viszont veszitek a fáradtságot az alapmechanikák kitanulására, akkor természetesen teljesíthető a bevezető bossharc, utána pedig egy olyan játék vár benneteket ami gyakorlatilag a Nioh és a Sekiro szerelemgyerekének tekinthető, ha tetszett nektek a FromSoftware díjnyertes 2019-es játéka, akkor a Wo Long is be fog találni nálatok.

Alábbi tesztünkben részletesen elmagyarázzuk a játék alapmechanikáit, szóval a szokásos ismertető, bemutató, és persze kritika mellett tulajdonképpen egyfajta guide-nak is felfogható ez a videó.

Hirdetés

Természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, szóval ha már játszottatok a Wo Long: Fallen Dynastyvel, akkor lent, a kommentek között mindenképpen osszátok meg velünk saját véleményeteket is!

Hamarosan újabb tesztekkel jelentkezünk, ha nem akartok lecsúszni róluk, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk, bárhogy is tesztek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)