Hirdetés

Megéri megvenni a Call Of Duty: Vanguardot?

|

Videóban mondjuk el, mit gondolunk a Call of Duty: Vanguard egyjátékos kampányáról, többjátékos és zombis módjáról.

Hirdetés

Nemrég megjelent az aktuális CoD epizód, vagyis a Call Of Duty: Vanguard, melyről már itt, a GameStar Online-on is elolvashattátok Paca tesztjét. A nagyobb játékok esetében azonban (ahogy azt már megszokhattátok) nem elégszünk meg ennyivel, a tesztet videós formában is közzé szoktuk tenni.

Nincs ez másként a Call Of Duty: Vanguard esetében sem.

Hirdetés

Az alábbi videó részletesen mesél a játék kampányában tapasztaltakról, a többjátékos lehetőségekről, és természetesen a zombis játékmódról sem feledkeztünk el. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem a legújabb videóinkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)