Hirdetés

Megéri Mexikó felé venni az irányt a Forza Horizon 5-ben?

|

Nem biztos, hogy a több autó és az új helyszín elég a Forza Horizon széria életben tartására.

Hirdetés

Bár a Forza Horizon 5 csak november 9-én fog megjelenni, azok a játékosok, akik a Premium Editionre ruháztak be, már a holnapi nap folyamán belefoghatnak a mókába. Sőt, a teszteket már ma reggel közzé lehetett tenni a játékról.

Paca írott véleményét ennek megfelelően el is olvashatjátok, de ha esetleg videós formában lennétek kíváncsiak a Forza Horizon 5-ről készített tesztünkre, akkor természetesen ezzel is szolgálni tudunk.

Hirdetés

A Forza Horizon 5 nem tudott érdemi változást, új színt hozni a szériába, noha már a negyedik részen is érződött némi fáradtság. Ettől még persze egy remek játék, de nem biztos, hogy azoknak is kedvére lesz a mexikói kiruccanás, akik nem fülig szerelmesek ebbe a formulába. A további részletekről az alábbi videóban mesélünk nektek.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)